BIDRAGSYTERE

build your own website for free

VVS Arena hadde med spennende foredragholdere og programledere som snakket om de siste teknologiske løsninger og trender, og hva det kan gi av fremtidige muligheter. Mange bransjefolk holdt innlegg på fagseminarene og fokuserte på
- Faglig oppdatering og bransjens utvikling
- Lønnsomhet og forretningsutvikling
- Teknologi og innovasjon

Ingrid er blant norges mest kjente programledere, fra både NRK og TV2. Ingrid er spontan og solid på samme tid, og opptatt av å lage god stemning. Hun elsker å få folk til å le og gleder seg til å lede oss igjennom vårt arrangement som konfransier.

Ingrid Gjessing Linhave
Programleder i NRK

Bård Eker er både industridesigner og gründer. Han er mannen som gjør business ut av guttedrømmen, og har satt preg på utvikling og innovasjon hos flere toneangivende norske og internasjonale produkter. Bård er kanskje mest kjent som designer av den svenske bilprodusenten Koenigsegg og står også bak de spektakulære speedbåtene Hydrolift. Han er en energisk mann med lopper i blodet; besatt av jobben, fremdrift og av å skape noe nytt.

Bård Eker
Industridesigner

Jon Sandnes er sivilingeniør i bygg fra NTH. Han jobbet 23 år i Hydro før han i 2007, ble administrerende direktør i Entreprenørforretningens bygg og anlegg (EBA). Han kjenner Byggenæringens Landsforening godt fra innsiden. Siden 2012 har han vært sjef for Byggenæringens Landsforening, og har et stort engasjement for næringen. Han er opptatt av muligheter og forutsetninger for å nå disse målene.

Jon Sandnes
Administerende direktør Byggenæringens Landsforening

Eirik Newth er utdannet astrofysiker og har siden 1990 vært forfatter og formidler av vitenskap, tokologi og fremtidstekning. Etter år 2000 har stadig mer av Newths tid gått med til å tenke og arbeide med fremtiden som tema. Han foreleser og skriver om fremtidens utfordringer og muligheter for et bredt publikum, fra skoleklasser til forsvaret. Og det handler først og fremt om entusiasme og optimisme på fremtidens vegne.

Eirik Newth
Astrofysiker

Roger har vært administrerende direktør i Brødrene Dahl AS i 4 år, og har tidligere 9 års erfaring fra olje- og gassprosjekter i selskaper som Aker Solutions og Kongsberg Oil & Gas. Han har også jobbet med å designe og bygge solkraftverk i Europa for Scatec Solar. Roger begynte sin karriere innen farmasøytisk industri for Hafslund Nycomed, og som logistikkdirektør innen kontor og datarekvisita. Han er utdannet siviløkonom, men har også mye erfaring fra teknisk produktutvikling og produksjon.

Roger Lunde 
Administrerende direktør i BD

Trond Severinsen har vært sjef i Ventistål i 17 år, og var med å etablere selskapet midt på 1990 tallet. Han har jobbet hele sitt liv VVS/Ventilasjonsbransjen og han startet i Alfsen og Gunderson AS, og var senere sjef for Halton AS i Norge i 7 år før han startet i Ventistål AS. Trond er utdannet høyskoleingeniør og bedriftsøkonom. Som leder har han et brennende engasjement for sine medarbeidere og bransjen. Han er tydelig, raus, krevende og ikke minst, meget kunnskapsrik.

Trond Severinsen
Administrerende direktør i Ventistål

Arne Hjeltnes har økonomisk utdannelse, men er mest kjent for sin TV-karriere blant annet fra ”Gutta på Tur”. Han har jobbet som representant for Eksportutvalget for fisk (EFF) i Hong Kong, vært reiselivsutsending for Innovasjon Norge i New York og kommunikasjonsdirektør i Marine Harvest. I dag jobber han for det skandinaviske digitale kommunikasjonsselskapet Creuna. Hjeltnes har gitt ut en rekke bøker.

Arne Hjeltnes
Siviløkonom, næringslivsmann, forfatter og foredragsholder

Dumdum Boys fra Trondheim regnes som et av de fire store i norsk rock. Bandet oppstod i 1979 under navnet Wannskrækk og var i starten et punkband. Dumdum Boys er et av flaggskipene i norsk musikkhistorie, siden 1985 har de seilt under navnet Dumdum Boys og laget hit på hit i mange år. Vi snakker rett og slett om levende legender i norsk rock. Dumdum Boys er folkekjære og evig aktuelle, og musikken deres river fortsatt like hardt som det gjorde i ‘88. Dumdum Boys holder sin eneste konsert i 2017 eksklusivt for VVS Arena. Gå ikke glipp av dette, her blir det «splitter pine» !

Dumdum Boys